Loading…

Portinho 

Den 23. januar 2015 erhvervede Blue Vision A/S yderligere aktier i Portinho S.A., således at Blue Vision A/S' samlede  ejerandel i Portinho S.A. er i alt 79,3 %.

 

Blue Vision A/S har tidligere meddelt, at Portinho S.A. forsøgtes helt eller delvist solgt, hvilket den 9. marts 2017 udmømtede sig i, at Blue Vision A/S tiltrådte et "Memoradum of Understanding"  (hensigterklæring), med det sigte at gennemføre et faseopdelt frasalg af Portinho S.A. Der henvises i denne forbindelse til Blue Vision A/S selskabsmeddelelse nr. 2 af den 9. marts 2017, som kan ses her: Download - PDF

 

Om Portinho S.A.

 

Portinho S.A.’ aktivitet er at eje og udvikle et grundstykke på 31.123 m2 på ferieøen Madeira i Portugal. Grundstykket er byggemodnet, og der er givet byggetilladelse til opførelse af i alt 66.250 m2 byggeri fordelt på et 5-stjernet hotel med 159 værelser på 30.050 m2 samt 148 lejligheder på 36.200 m2 til salg og udlejning.

 

Investeringen i Portinho S.A. er således i tråd med Blue Vision A/S’ strategi om at være en opportunistisk investor, som, uden landepræference i øvrigt, fokuserer på investeringer i samt udvikling og drift af innovative og solide ejendomsprojekter karakteriseret af høj kvalitet og udviklingspotentiale.

 

Etablering af infrastruktur blev igangsat september 2016.

 

Portinho S.A. er foruden Blue Vision A/S ejet af investorer med lokalkendskab, erfaring og ekspertise fra lignende byggeprojekter. 

Blue Vision A/S  er i forhandlinger med en række potentielle købere med henblik på et helt eller delvist salg af aktierne i Portinho S.A..

 

Downloads